Форум компьютерного мастера Вопрос в Google Вопрос без регистрации
Форма входа


ru uk en

crm-система - Форум компьютерного мастера | Мельников Владимир

[ Обновленное · Новое · Участники · Правила · Поиск на форуме · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум компьютерного мастера | Мельников Владимир » Темы » Создание и продвижение сайтов, интернет-магазин » crm-система (лучшая срм-система для бизнеса)
crm-система
omarincenko2Дата: Среда, 2023-11-15, 20:50 | Сообщение # 1
Новичок
Группа: Пользователи
Награды: 0
Статус: Offline
"Представляємо LP-CRM – це передова система управління відносинами з клієнтами, спеціально розроблена для оптимізації процесів продажів в лендінгах, інтернет-магазинах, маркетплейсах та роздрібній торгівлі. Її потужні функціональні можливості дозволяють підприємствам краще розуміти своїх клієнтів та покращувати їхню взаємодію. Якщо вам потрібна підтримка або система управління відносинами з клієнтами, ми готові допомогти та консультувати. Наші контактні дані: +38 (067) 650-16-55, +38 (050) 451-70-82.telegram:https://t.me/Lp_crm_biz. Чому варто обрати LP-CRM: легка інтеграція з різними електронними комерційними платформами, що дозволяє ефективно управляти всіма каналами продажів.Автоматизація: За допомогою автоматизованих робочих процесів, LP-CRM дозволяє вам ефективно автоматизувати повсякденні завдання, що призводить до підвищення продуктивності вашої команди.

Аналітика: LP-CRM надає потужні аналітичні інструменти, які сприяють отриманню глибоких інсайтів щодо поведінки клієнтів та ефективності маркетингових кампаній.Усі ці можливості роблять LP-CRM ідеальним рішенням для підприємств, які прагнуть оптимізувати свої продажі та покращити взаємодію з клієнтами.Пропонуємо спробувати самостійно https://lp-crm.biz/.Також ви можете подивитись наше демонстраційне відео:https://www.youtube.com/watch?v=rq2wLiZgshw.Хочемо почути вашу думку та пропозиціїї в коментарях."
Прикрепления: 6821988.jpg (88.8 Kb)
 
Форум компьютерного мастера | Мельников Владимир » Темы » Создание и продвижение сайтов, интернет-магазин » crm-система (лучшая срм-система для бизнеса)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

В виду большого количества спама форум работает только для пользователей !

Как зарегистрироваться ?


Консультация бесплатная в течении 15 минут !

(096) 586-13-02 (095) 414-99-74

Хотите спросить как гость ? Задайте вопрос или найдите ответ на существующий.

ON-LINE помощь


Поиск по сайту